You are currently viewing Kokeva Keho keväällä Hoitavassa Tilassa

Kokeva Keho keväällä Hoitavassa Tilassa

Hoitava Tila saa kevääksi vierailevan tähden, kun Kokeva Keho & psykofyysinen fysioterapeutti Eveliina Lahti tulee pitämään vastaanottoaan aina parillisten viikkojen perjantaisin 8.4. alkaen. Lue Eveliinasta ja Kokevan Kehon palveluista lisää alta. Tekstin lopusta löytyvät myös ohjeet, miten voit varata ajan Eveliinalle.
Muut Hoitavan Tilan ajanvaraukset tutusti nettisivujen kautta.

Hei!

Olen Eveliina Lahti, psykofyysinen fysioterapeutti ja Kokevan Kehon yrittäjä. Kokeva Keho tarjoaa psykofyysistä fysioterapiaa sekä psykofyysisistä menetelmistä ammentavia työpajoja ja ryhmiä.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2012. Ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen olen kokenut merkitykselliseksi jo opintojen aikana ja halunnut suunnata osaamistani ja työtäni sitä kohden. Olen työskennellyt monipuolisesti julkisen terveydenhuollon eri toimipisteissä ja työnohessa opiskellut ja hankkinut osaamista psykofyysisistä menetelmistä. Olen suorittanut tanssi-liiketerapian perusopinnot ja NLP Practitioner koulutuksen vuonna 2017. Psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksen suoritin vuonna 2019, juuri ennen vanhempainvapaalle jääntiä. Vuonna 2021 perustin Kokevan Kehon. Työssäni hyödynnän kaikkea osaamistani ja pidän tärkeänä säännöllistä kouluttautumista, jotta ammattitaitoni pysyisi mahdollisimman hyvällä tasolla.

Terapeuttina minulle on tärkeää kohdata asiakkaani rauhassa ja läsnä olevasti. Pyrin luomaan asiakkaalleni turvallisen tilan tulla kuulluksi ja ymmärretyksi juuri sellaisena kuin hän on. Työssäni haluan olla tukemassa ihmisen kokonaisvaltaista toimintakykyä sekä kuntouttavassa että ennaltaehkäisevässä mielessä. Olet tervetullut asiakkaakseni ihan minkälaisessa elämäntilanteessa tahansa. Mietitään yhdessä keinoja, joilla voit tukea omaa hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Kehon ja mielen kokonaisuus

Kehomme on kokeva ja elävä. Kaikki kokemuksemme tuottavat erilaisia vasteita kehoomme ja kehomme muistaa kokemuksiamme somaattisen muistin kautta. Mielen tason prosessit, ajatukset ja tunteet, tuottavat kehossamme reaktioita. Kehon reaktiot taas tuottavat reaktion mielen tasolla. Näin keho ja mieli muodostavat kokonaisuuden, jossa ne ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään.

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen. Psykofyysisessä fysioterapiassa pysähdytään kehon ja mielen äärelle ja tarkastellaan niiden välistä vuorovaikutusta. Psykofyysinen fysioterapia on kokemuksellista oppimista. Erilaisten harjoitusten tuottamien kokemuksien kautta ihmisen on mahdollista oppia ja oivaltaa uutta itsestään ja tavastaan olla. Työvälineinä ovat erilaiset liike-, hengitys- ja kehotietoisuusharjoitukset, vireystason säätelyä lisäävät harjoitukset sekä vuorovaikutusta vahvistavat harjoitukset. Oleellista on myös keskustelu ja kokemusten reflektointi.

Psykofyysinen fysioterapia sopii kaikenikäisille. Terapiasta voi saada apua yleisen hyvinvoinnin tukemiseen, stressin ja kuormituksen säätelyyn, stressiperäiseen oireiluun, jännittyneisyyteen ja uupumukseen, ahdistukseen ja paniikkioireisiin, hengityksen häiriöihin, unihäiriöihin, perusliikkumisen ja kehonhahmotuksen haasteisiin, erilaisiin kiputiloihin, traumoista toipumiseen ja post-traumaattisiin oireisiin sekä syömishäiriön hoitoon.

Tervetuloa vastaanotolle

Olet tervetullut vastaanotolleni Hoitavaan Tilaan nyt keväällä parillisten viikkojen perjantaisin. Voit varata aikasi helposti osoitteesta www.vello.fi/kokevakeho. Kalenterista löydät myös vastaanottohinnat.

Jos haluat keskustella kanssani ennen ajan varaamista, tavoitat minut numerosta 041 312 3487 tai osoitteella kokevakeho@gmail.com.

Ystävällisesti,

Eveliina

Haluatko jakaa tämän artikkelin?