You are currently viewing AVAJAISET – vihdoin!

AVAJAISET – vihdoin!

Hoitavassa Tilassa on avajaiset 29.8.-2.9.2022!

Vaikka Hoitava Tila avautui tässä Asemakadun kivijalassa jo tammikuussa, päästään kevään rajoitteiden vuoksi varsinaista avajaisviikkoa viettämään nyt elo-syyskuun taitteessa. Avajaisviikolla voit tulla vapaasti tutustumaan Hoitavaan Tilaan ja hoitaja Taruun, ottaa lyhyitä näytehoitoja, tulla kokeilemaan edullisesti hengitys-, rentoutus- ja tasapainotunteja sekä tietysti tulla ihan rauhassa varatulle vastaanotolle. 

AVOIMET OVET

Tutustumista ja näytehoitoja varten hoitolassa on avoimet ovet ma 29.8. klo 11-13 sekä ti 30.8. klo 16-18.

Tule rohkeasti kyselemään palveluista ja tapaamaan Tarua! Näytehoidot kestävät noin 15 min ja maksavat 10 €. Toki aina ulko-oven ollessa auki voit tulla piipahtamaan, mutta seuraava asiakas saattaa keskeyttää meidät lyhyeen… 

TARJOUS AKUPUNKTIO- JA FYSIOTERAPIAKÄYNNEISTÄ

Avajaisten kunniaksi avajaisviikolla käydyt sekä varatut fysioterapia- ja akupunktioajat -10%.

Avajaistarjous -10% akupunktio- ja fysioterapia-ajoista ei koske tulineula- ja kauneusakupunktiohoitoja, hellintähoitoja, sarjakortteja eikä lahjakortteja. Ajanvaraukset käytävä vuoden 2022 loppuun mennessä.

HENGITÄ JA HELLITÄ -PIENRYHMÄTUNNIT

Hoitavassa Tilassa pidetään myös rauhallisia pienryhmätunteja, joissa keskiössä on hengitys, palautumisen tukeminen ja rentoutuminen sekä kehon ja mielen yhteyden vahvistaminen. Tunneilla ei tarvitse suorittaa mitään ja voit osallistua kaikkeen sen hetken olotilasi mukaan. Tunnit sopivat kaikenikäisille. 

Tunteja järjestetään myös tilauksesta ja toiveiden mukaan – omalle porukalle, TYKY-päiviin, polttareihin, mihin vain.

Avajaisviikolla tutustumistunteja on tarjolla seuraavasti:

·      Ke 31.8. klo 18.00 – 19.00  Hengitys

·      To 1.9.   klo 17.30 – 18.30  Tasapaino

·      To 1.9.   klo 19.00 – 20.00  Rentoutus

·      Pe 2.9.   klo 10.30 – 11.30  Tasapaino 

Hengitä ja hellitä -teemaiset tunnit avajaisviikolla tutustumistarjouksena vain 10 €!
Periaatteena on y
ksi tutustumistarjous/henkilö, mutta mikäli tilaa on voi etua päästä käyttämään toisenkin kerran. Maksimi osallistujamäärä tunnille on 8 henkilöä.

Ryhmätunnille tulee varata paikka, se onnistuu ajanvarausjärjelmän kautta tai Tarulle soittamalla; 050 303 1337. Ajanvarausjärjestelmään pääsee nettisivujen kautta tästä, (valitse ryhmätilaisuus ja mieleisesi tunti) tai selainversioon tästä (valitse Hengitä ja hellitä – rentoutus- ja kehonhuoltotunnit).
Ryhmätunneilla maksuvälineinä käyvät myös epassi, edenred tai eazybreak -liikuntaedut.

Tarkemmat tuntikuvaukset:

Hengitys

Tällä tunnilla keskiössä on hengitys ja palautuminen. Tutustumme omaan hengitykseemme mielikuvien, harjoitteiden ja liikkeen avulla. Tunti antaa keholle ja mielelle tilaa rauhoittua ja tasapainottua, tilaa olla. Tavoitteena on helposti, ilman ponnistuksia koko kehossa virtaava hengitys ja rentoutunut olo.

Rentoutus

Tällä tunnilla keskiössä on palautuminen ja rentoutuminen. Rauhoitetaan kiireinen mieli ja levoton keho, palautetaan niiden yhteys ja hengityksen tasapaino. Kuunnellaan omia kuulumisiamme. Tunnilla pääset rentoutumaan ohjatusti, himmeässä valaistuksessa patjalla peittojen ja tyynyjen kanssa maaten.

Tasapaino 

Tällä tunnilla harjoitetaan tasapainoa ja vartalon hallintaa pehmeästi, rauhallisesti ja turvallisesti. Tunnilla opetellaan tunnistamaan asentojen vaikutusta tasapainoon sekä omia tasapainostrategioita. Rauhallisilla liikkeillä vahvistetaan lihaksia ja kehon hallintaa nivelet huomioiden. Tunnin lopussa on rentoutushetki. Tunti tukee kehon ja mielen yhteyttä, vahvistaa tasapainon ja vartalon hallintaa, hoitaa niveliä sekä rauhoittaa kiireistä mieltä. Tunnilla ollaan mieluiten paljain jaloin, tarvittaessa ohutpohjaiset sisäkengät. Tasapaino ja liike -tunti sopii kaikenikäisille. Tälle tunnille vaatimuksena on, että pystyt seisomaan ja liikkumaan itsenäisesti. 

 

Nämä tunnit tulevat olemaan Hoitavan Tilan tarjonnassa jatkossakin, kuulostelen vielä toiveita tuntien ajankohtien suhteen. Oman toiveensa ehtii vielä ilmoittaa Tarulle vaikka sähköpostillakin: taru@hoitavatila.fi

Eikä tässä vielä kaikki…

Marundo ja Marin Helminen jatkaa syksyllä Hyvin Olon Rentoutusten pitoa Hoitavassa Tilassa! Marin tunnit ovat aina parillisen viikon tiistaina klo 18.30-19.45. Ensimmäisen kerran tunti on siis ti 6.9. Marin tunneille ilmoittautuminen Marundon sivujen kautta -> www.marundo.fi 

 

Kertauksena – Mikä on Hoitava Tila ja kuka on Taru?

Hoitava Tila – akupunktio ja fysioterapia, on Lahdessa Asemakatu 2:n kivijalassa toimiva hyvinvointi- ja terveysalan yritys. Vaikka Hoitava Tila nimenä ja paikkana on otettu käyttöön vasta vuoden 2022 alusta, on taustalla jo lähes 13 vuotta toiminut Akupunktioklinikka Taru Oravala. Tänä päivänä Hoitava Tila tarjoaa akupunktio- ja fysioterapiapalveluita eri menetelmineen asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan. 

Taru on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisuudesta ja haluaa huomioida asiakkaan koko tämän kehon, mielen sekä ympäristön muodostaman yhdistelmän. Käytetyt hoitomenetelmät ovat helliä ja miellyttäviä, kehoa käsitellään enemmän suostutellen kuin käskemällä, näin tulokset usein ovat paremmat. Fysioterapiassa paras osaaminen Tarulla on leuan alueella ja purentaelimistön fysioterapiassa, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoidossa (miehet ja naiset) sekä hengityksen, kivun ja palautumisen parissa. Taru on myös hengityskouluohjaaja ja perehtynyt psykofyysiseen hengitysterapiaan. Akupunktiossa Tarulla on perinteisen kiinalaisen lääketieteen pitkä koulutus ja kokemus. 

Olet lämpimästi tervetullut, toivottavasti tavataan Hoitavassa Tilassa!

Taru

Haluatko jakaa tämän artikkelin?